
برای کافه زدن چه وسایلی لازم است؟
دقیقا این سوالی است که شما وقتی به راه اندازی کافه فکر می کنید در ذهنتان مرور می شود، اکثرا از جمع بندی پاسخ به این سوال کلافه می شوند و به دنبال راهنمایی در این مورد می گردند.
حالا ما در این متن به شما کمک خواهیم کرد که بتوانید برنامه ریزی های مناسب و دقیق را برای زدن یک کافه کوچک گرفته تا لوکس ترین کافه در ونک تهران که امروزه به عنوان یک کسب کار شلوغ و پرطرفدار تبدیل شده است داشته باشید.
از ابتدای زدن یک کافه، و قبل از خرید لوازم برای خود مشخص کنید که قرار است چه منویی داشته باشید. و بعد به همه ی جوانب از جمله خرید لوازم، مکان، مجوزها و دیگر امکانات. توجه کنید تا از آن افرادی نباشید که با ذوق یک کافه راه می اندازند اما بعد از مدتی با دلسردی قید آن را می زنند.
همگی ما کافه را به قهوه های گرم و خوش گوارش می شناسیم. از کافه های کوچک دنج گرفته تا زیباترین کافه ها در ونک، داشتن داستگاه های قهوه ساز اساسی ترین وسیله در راه اندازی کافه است. این وسایل شامل موارد زیر است که باید پیش از هر وسیله دیگه به کنارگذاشتن سرمایه برای خرید آن برنامه ریزی بکنید.
همگی ما کافه را به قهوه های گرم و خوش گوارش می شناسیم. از کافه های کوچک دنج گرفته تا زیباترین کافه ها در ونک، داشتن داستگاه های قهوه ساز اساسی ترین وسیله در راه اندازی کافه است. این وسایل شامل موارد زیر است که باید پیش از هر وسیله دیگه به کنارگذاشتن سرمایه برای خرید آن برنامه ریزی بکنید.
یکی از مواری که در پایداری شما در زدن کافه بسیار مهم است نظافت مکان و وسایل پذیرایی است. همچنین داشتن یک ماشین ظرفشویی در هزینه و وقت شما بسیار کمک می کند.
برای نگهداری مواد اولیه مانند شیر، آبمیوه، مواد خوراکی و دسرها، نیاز به یخچال و فریزر است. همچنین، برخی از کافهها از یخچالهای ویترینی برای نمایش نوشیدنیها و دسرها استفاده میکنند.
برای سرویسدهی به مشتریان، به ظروف مختلفی نیاز است، از جمله:
یک سیستم POS (Point of Sale) برای مدیریت سفارشها و دریافت پول از مشتریان ضروری است. این سیستمها میتوانند سفارشها را ثبت کرده و تراکنشهای مالی را سریعتر و راحتتر کنند.
یکی از اصلیترین بخشهای یک کافه فضای نشیمن آن است. انتخاب میز و صندلیهای مناسب که با دکوراسیون کلی هماهنگ باشند، اهمیت زیادی دارد. باید به راحتی مشتریان توجه شود و فضایی دوستانه و دلپذیر فراهم گردد.
فضای داخلی کافه باید جذاب و آرامبخش باشد. برای ایجاد یک محیط دلنشین:
بدون مواد اولیه، کافه نمیتواند خدمات خود را ارائه دهد. این موارد شامل:
بسیاری از کافهها علاوه بر نوشیدنی، میانوعدهها و غذاهای ساده نیز ارائه میدهند. برای این منظور، نیاز به تجهیزات آشپزخانهای مانند فر، توستر و دستگاههای آمادهسازی غذا خواهید داشت.
رعایت بهداشت در کافه اهمیت زیادی دارد. باید حتماً مواد شوینده و تجهیزات بهداشتی مانند دستکش، ماسک، و حولههای تمیز برای کارکنان تهیه شود.
با استفاده از این تجهیزات، کافه شما میتواند بهطور مؤثر خدمات باکیفیت و متنوعی به مشتریان ارائه دهد و تجربهای جذاب برای آنها ایجاد کند و به دنبال آن به سود دهی قابل قبول خود برسید.
جالب است که زدن کافه های قلیان دار بسیار رواج پیدا کرده است افراد می خواهند ساعاتی از روز راه با دوستان و خانواده خود را در یک محیط صمیمی و گرم بگذرانند. این کافه ها می توانند یک کافه خیلی جمع و جور باشد یا کافه قلیان دار در ونک باشد.
نکته ی مهم برای راه اندازی این کافه هااین است که شما باید فضایی باز و بزرگ داشته باشید تا دیگر مشتریان از دود قلیان آزار نبینند. و علاوه بر تجهیزات بالا، این موارد هم باید در نظر بگیرید.
تهیه قلیان های شیشه ای یا فلزی ، انواع طعم های تنباکو، انبر، کلاهک، صندلی یا تخت های راحت و جادار، ذغال و سروس های مخصوص تمیز کردن قلیان، از وسایل ضروری کافه های قلبان دار است.
برای زدن یک کافه چقدر سرمایه نیاز داریم؟
باید بدانید که بیشترین سرمایه مربوط به خرید یا رهن محل کافه است. با در نظر گرفتن این مورد و دیگر تجهیزات سرمایه متغیر خواهد بود.
مراحل راه اندازی کافه کدامند؟
تعیین میزان سرمایه، انتخاب محل، وسایل و تجهیزات، مدارک و مجوزها از عمده مراحل هستند.
© تمام حقوق این وبسایت برای بیبای محفوظ میباشد. طراحی توسط برندتیک